PERSONVERN

Personvern

Sist oppdatert 16. desember 2023

Effektiv dato 16. desember 2023

Denne personvernserklæringen beskriver retningslinjene for Villa Ventilasjon Rens AS, Hognestadvegen 66, Bryne 4340, Norge, e-post: post@vvrens.no, telefon: +47 51 48 39 35 vedrørende innsamling, bruk og offentliggjøring av informasjonen din som vi samler inn når du bruker nettstedet vårt (https://www.vvrens.no) (tjenesten). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du i innsamling, bruk og offentliggjøring av informasjonen din i samsvar med denne personvernserklæringen. Hvis du ikke samtykker til dette, vennligst ikke få tilgang til eller bruk tjenesten. Vi kan endre denne personvernserklæringen når som helst uten forhåndsvarsel, og vil publisere den reviderte erklæringen på tjenesten. Den reviderte erklæringen vil være gyldig 180 dager fra den blir publisert på tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av tjenesten etter denne perioden vil utgjøre aksept av den reviderte personvernserklæringen. Vi anbefaler derfor at du jevnlig gjennomgår denne siden.

Informasjon vi samler inn:

Vi vil samle inn og behandle følgende personlige informasjon om deg:

 • Navn
 • E-post
 • Mobilnummer
 • Adresse
 • Melding

Hvordan vi bruker informasjonen din:

Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

 • Markedsføring/promotering
 • Innhenting av kundefeedback
 • Administrasjonsinformasjon
 • Behandle kundeordrer Hvis vi ønsker å bruke informasjonen din til andre formål, vil vi be om ditt samtykke og vil bare bruke informasjonen din etter å ha mottatt ditt samtykke og bare for det/de formålet(e) du har gitt samtykke til, med mindre loven krever noe annet.

Hvordan vi deler informasjonen din:

Vi vil ikke overføre din personlige informasjon til tredjeparter uten ditt samtykke, unntatt i begrensede tilfeller som beskrevet nedenfor:

 • Markedsføringsbyråer
 • Analyse
 • Innsamling og behandling av data Vi krever at slike tredjeparter bruker den personlige informasjonen vi overfører til dem, kun for det formålet den ble overført for, og ikke beholder den lenger enn nødvendig for å oppfylle det angitte formålet. Vi kan også avsløre din personlige informasjon for å: (1) overholde gjeldende lov, forskrift, rettskjennelse eller annen juridisk prosess; (2) håndheve avtalene dine med oss, inkludert denne personvernserklæringen; eller (3) svare på påstander om at bruken av tjenesten bryter tredjeparters rettigheter. Hvis tjenesten eller selskapet vårt slås sammen eller blir kjøpt opp av et annet selskap, vil informasjonen din være en av eiendelene som overføres til den nye eieren.

Lagring av informasjonen din:

Vi vil beholde din personlige informasjon hos oss i 90 dager til 2 år etter at brukerkontoer forblir inaktive, eller så lenge vi trenger den for å oppfylle formålene som ble samlet inn som detaljert i denne personvernserklæringen. Vi kan være nødt til å beholde visse opplysninger i lengre perioder, for eksempel for bokføring/rapportering i samsvar med gjeldende lov eller av andre legitime grunner som håndheving av juridiske rettigheter, forebygging av svindel, etc. Residual anonym informasjon og aggregert informasjon, som ikke identifiserer deg (direkte eller indirekte), kan lagres på ubestemt tid.

Dine rettigheter:

Avtengig av gjeldende lov kan du ha rett til å få tilgang til, rette opp eller slette personopplysningene dine, motta en kopi av personopplysningene dine, begrense eller protestere mot aktiv behandling av dataene dine, be oss om å dele (overføre) personinformasjonen din til en annen enhet, trekke tilbake eventuelt samtykke du har gitt oss til å behandle dataene dine, rett til å klage til en tilsynsmyndighet og andre relevante rettigheter i henhold til gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene kan du skrive til oss på post@vvrens.no. Vi vil svare på forespørselen din i samsvar med gjeldende lov. Merk at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle nødvendig personlig informasjon, eller trekker tilbake samtykke til å behandle det samme for nødvendige formål, kan du kanskje ikke få tilgang til eller bruke tjenestene der informasjonen din ble etterspurt.

Informasjonskapsler, etc.:

For å lære mer om hvordan vi bruker disse og valgene dine i forhold til disse sporingsteknologiene, henviser vi til vår informasjonskapselpolitikk.

Sikkerhet:

Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å hindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. Imidlertid, gitt de innebygde risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten til noen informasjon du sender til oss, og du gjør dette på egen risiko.

Klage / Personvernombud:

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående behandlingen av informasjonen din som er tilgjengelig hos oss, kan du sende en e-post til vårt personvernombud hos Villa Ventilasjon Rens AS, Hognestadvegen 66, e-post: post@vvrens.no. Vi vil håndtere dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.